Σάββατο 14 Απριλίου 2007

Απο μια προτροπη-επιθυμια της amo...

Προλογος
... παραθετω μια φωτογραφια, ενα μικρο κομματι, απο τον προσωπικο μου χωρο.
Νταν νταν νταν νταν (μουσικη υποκρουση απο τα σαγονια του καρχαρια).
Κυριως θεμα
κατ'αρχην, ηθελα να βαλω τη φωτο κατω απο τον προλογο αλλα ουτε αυτο ξερω να κανω. υπαρχουν περιθωρια για πολυ βελτιωση που ερχεται σιγα-σιγα (χψψψψψψψψ, χψψψψψψψψ).
Ξεναγηση
Το αντικειμενο που καταλαμβανει τον πιο πολυ χορο ειναι ο πρωτος (και τελευταιος μου) υπολογιστης γραφειου. Ειναι της γενιας του 2000 και διαθετει φοβερα δυνατο επεξεργαστη αλλα πασχει απο μνημη (οπως η ιδιοκτητρια του δηλαδη ακριβως). Μετα απο μια θριαμβευτικη καριερα εχει αποστρατευτει και φερει το ονομα 'παππους'. Μεσα του κρυβεται ολο το ηλεκτρονικο μου βιος. Εκτελει δηλαδη χρεη αποθηκης. Επειτα απο μια επισκεψη μου σε ιταλικη πιτσαρια αποκτησε την καταπληκτικη χαρτοπετσετα-σεμεδακι με τους μουσικους της comedia del arte.
Διπλα στο στομα του παππου (τα ηχεια εννοω) η μολυβοθηκη φιλοξενει τον duffy duck (το alter ego του ερωτα;) που περιμαζεψα μεσα απο ενα καλαθι στο super market.
Τον τοιχο και το κουτι πισω απο το οποιο κρυβεται το ρολοι της γαλλικης δεη, στολιζουν κυριως φωτο θαλασσινες και δη με δελφινια. Το υγρο θεμα συντροφευουν δυο αρκουδιτσες ερωτευμενες (ετσι θελω να πιστευω), δυο ανθρωπακια ερωτευμενα (αδιαμφισβητητο γεγονος) και δυο αγγελακια που αγαπιουνται. Α, υπαρχει και μια καρτ-ποσταλ απο μια χορευτικη δραστηριοτητα του μουσειου μοντερνας τεχνης beaubourg στην οποια ακομα δεν κατορθωσα να παω. Λεπτομερεια: η ακρη της φωτο διπλα στο ερωτευμενο ζευγαρακι κατω απο το αεροπλανακι οπου φαινεται το χερι του γιαννη γυρω απο ενα τεραστιο ποτηρι weisbier. Στην υγεια μας!
Επιλογος
Αυριο θα βαλω τα αντικειμενα που βρισκονται πανω στο κουτι στη σειρα και θα πω δυο λογακια για την ιστορια του καθενος (ποπο σασπενς).

5 σχόλια:

maria λεμονατη! είπε...

γκρμπσκντ...πολυ ερασιτεχνικη η φωτο. προχειροδουλεια. τωρα γιατι παρομοιαζω την προχειροδουλεια με τον ερασιτεχνισμο ενα κακο διαβολακι ξερει. για να παρηγορηθω σκεφτομαι πως ειναι μαγικο να φαινονται τα παιχνιδια του φωτος με το υλικο. κι ολ'αυτα επειδη δεν μπορω να την αντικαταστησω...
α ρε αγνοια μητηρ πασης ...παραμυθιασματος
το αρσενικο του πασης πως ειναι αληθεια;

leila είπε...

από όλα.. η αφήγηση μου άρεσε πιο πολύ!
ε, δεν μπορώ να πω και η foto=1000 λέξεις.. απλά πίσω από τις λέξεις κρύβεται η lemonia!

Ανώνυμος είπε...

Maria μου το δωμάτιο σου ( όσο απο αυτό μπορώ να δω) είναι πολύ γλυκό και ταιριάζει σε κοπέλα γλυκιά και ρομαντική όπως είσαι εσύ.
Μου άρεσε και η ξενάγηση , ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα σημεία , με αυτόν τον τρόπο σε γνωρίζουμε καλύτερα κοπέλα μου και μου άρεσε πολύ η ιδέα σου να μας βάλεις στο σπίτι σου...ευχαριστώ

maria λεμονατη! είπε...

τι ομορφα και γλυκα μιλαει η λειλα!
και πισω απο τις φωτο η λεμονια κρυβεται αλλα οι λεξεις ειναι αλλο πραγμα, οντως.

maria λεμονατη! είπε...

Χαιρομαι τρελοφαντασμενη που σου αρεσε.
το παρακανα λιγο ομως νομιζω.
μεχρι και φωτο απο το κρεβατι μου εβαλα
...και η ξεναγηση συνεχιζεται για να περασουμε μετα σε κατι πιο ...εσωτερικο.