Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

One woman show gets wet!



Και αφου η τυχη ευνοησε τη φοβερη μας show-woman και βρηκε την απαντηση στο χθεσινο κουιζ της παραθετουμε με μεγαλη χαρα την επομενη ερωτηση. Ν'ανοιξουν οι κουρτινες:


The wettest places on Earth, in order of average recorded rainfall, are Cherrapunji, India, with 11,430 mm (450 in); Mount Waialeale on the Hawaiian island of Kauai with 11,680 mm (460 in); and this place (also the home of two famous geological formations) with 11,862 mm (467 in):
Mawsynram (India), Pohnpei Island (Micronesia), The Amazon rain forest (South America), The wet tropics of Queensland (Australia).


Καλη επιτυχια!

3 σχόλια:

leila είπε...

E, ψιτ, maria, δεν ήξερα την απάντηση, αλλά η foto είναι από India Mawsynram!
Ινδός, ή μάλλον ι(ν)δού η απάντηση!!

χε χε χε

[{<(να σου πω.. δεν αλλάζεις και απο το προφίλ σου την ώρα να μην μπερδευόμαστε;
όταν είσαι σε φάση editting, εφόσον συνδεθείς στο blog σου,
->πας στην δευτερη καρτέλα settings
->και εκεί στην τρίτη tab με όνομα formatting
->η τέταρτη επιλογή είναι timestamp format και η πεμπτη time zone και αλλάζεις την μορφή που φαίνεται η ώρα και τη ζώνη ώρας του μπλογκ αντίστοιχα,
ή δεν ξέρω αν οι δικές σου επιλογές δίνονται στα γαλλικά, πάντως αν υπάρχει πρόβλημα στην μετάφραση (τί ωραία αστεία που λέω!!)ή οποιοδήποτε άλλο πρβλμ, μου το λες!!)>]}

Kai ψιτ, δεν μου αρέσει που είμαι wet, στις γάτες δεν αρέσει το νερό, τις προγκάς αν τις βρέχεις.. Λίγη ζέστη είναι προτιμότερη..

leila είπε...

Αχα, είναι Σαββάτο, εγώ μπήκα comme une vraie madame να τσεκάρω λύσεις στο τεστ-άκι και η lemonia μας μάλλον τριγυρνά στα παρίσια και βολτάρει.. ποιος ξέρει, πήγε στο πομπιντού ισως να δει την τέχνη της μετα-βιομηχανικής εποχής (τί είπα πάλι!!;;!!)
Και όχι τίποτα άλλο, αλλα αύριο είναι πρωταπριλιά και κάτι θα σκαρφιστεί η lemonia να μας πει .. κάνα αστείο ίσως για να μας γελάσει αλλά θα είμαι prete!
Πέραν της πλάκας ίσως επιτέλους η lemonia να στρώθηκε στο διάβασμα, να την έχει πιάσει οίστρος διαβάσματος και να έχει και ιδέες ..οπότε αποχωρώ στις μύτες των ποδιών ,μην τυχόν και με πάρει χαμπαράκι και τη διακόψω..
Καλό διάβασμα!!!

eρωτακι είπε...

@leila
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Δεν παίζεσαι λέμε!!!
:D