Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007

οταν η φιλη μου η λειλα με παροτρυνε να γραψω πεντε πραγματα για μενα δεν μπορεσα ν'αντισταθω στην προκληση. Ετσι λοιπον αρχιζει η μπλογκοιστορια μου...

1) πανε καποια χρονια τωρα που δεν βαζω τονους οταν γραφω. Το κανω μονο οταν θεωρησω ενα κειμενο επισημο, σαν δηλαδη να βαζει τα καλα του για να βγει εξω.
2) χαλαρωνω τραβωντας τις ακρες των μαλλιων μου ψαχνοντας για ψαλιδα.
3) μ'αρεσει να διαβαζω και παντα καταπιανομαι με περισσοτερα απο ενα βιβλια τη φορα.
4) οσον αφορα τις δουλειες του σπιτιου μ'αρεσει να πλενω πιατα και να βαζω πλυντηριο. Επισης, βρισκω οτι το μαγειρεμα ειναι δημιουργια.
5) μερικες φορες ευχομαι να μην γνωριζα καποια πραγματα. Πριν λιγο εμαθα, π.χ., οτι τα θαλασσινα υπαρχει πιθανοτητα να φιλοξενουν βακτηρια που μπορουν να προκαλεσουν και το θανατο. Ευτυχως πεθαινουν με το μαγειρεμα (τα βακτηρια) γιατι τα λατρευω (τα θαλασσινα).

8 σχόλια:

leila είπε...

Τώρα το είδα προλαβαίνω όμως να κάμω ΣΕΦΤΕ!
αΧΑ, αυτα που έγραψες θα τα μελετήσω και θα επιστρεψω..

maria λεμονατη! είπε...

Μονο εσυ και ο γιαννης γνωριζετε την υπαρξη του μπλογκ μεχρι στιγμης. Οποτε ο σεφτες ειναι εξασφαλισμενος!
Καλη διασκεδαση.

leila είπε...

Εξασφαλισμένος ή όχι, εγώ μια φορά τον έκαμα!!
χε χε χε

maria λεμονατη! είπε...

μεγαλη μου χαρα λειλα!

θα μου μαθεις μικρα και ομορφα μπλογκοπραγματακια και κολπακια για να σπειρω στο χωραφακι λουλουδακια και να το ομορφηνω;

οταν ερθω ελλαδα...

leila είπε...

Θα σου μάθω, με μεγάλη μου χαρά και θα το κάνεις ακόμα πιο ωραίο το μπλογκάκι!!

maria λεμονατη! είπε...

smats, filaki zoumero nuxta trelh kai alloparmenh.

teo είπε...

Μαρία είναι όντως ένα εντυπωσιακό εσωτερικό ταξίδι να διαβάζεις πέντε πράγματα που αφοράν τον άλλον. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι να προσπαθείς να ξεζουμίσεις τον εαυτό σου ώστε να βρει αυτά τα πέντε πραγματάκια που έχει ανάγκη να τα βγάλει προς τα έξω εν ονόματι της διαφορετικότητας...είναι από τα παιχνίδια που τα παίζουν όλοι με χαρά ...έχει κάτι το μυστικιστικό αν μη τι άλλο!!
Έ τόση αγάπη για τα θαλασσινά και μέρες νηστειας τώρα είμαι σίγουρος πως του δίνεις και καταλαβαίνει :D
Χχμμ και κάτι άλλο ήθελα να γράψω αλλά με διέκοψαν και το ξέχασα...anyway...ετοιμάσου για τα πέντε πραγματάκια (part two) :))

maria λεμονατη! είπε...

Οικογενεια κρετινων χωθηκες εδω και δεν σε ειδα προτυτερα (αλλα πες εγω δεν σε καλεσα;) Θα γραψω κι αλλα 5, κι ακομα αλλα 5 κι αλλα, κι αλλα. κανουμε κοντρες;