Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Λεω να την κανω σιγα-σιγα

Oι εργασιες τελειωσαν, ολα τα δωματια του μπλογκοσπιτου ανοιξαν και λειτουργουν κανονικα, εχουν παρει τη σειρα τους.
Οποτε ειπα κι εγω να παρω μερικες μερες διακοπες να ξεκουραστω απο τα βαψιματα και τα μερεμετια.
Ετσι θελω να λεω γιατι η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Εχω αφησει πολλες εκρεμοτητες πισω και πρεπει να βιαστω.
Θα επανελθω δριμυτερη (ετσι λενε, ετσι λεω κι εγω).
Ως τοτε σας αφηνω με το ομωνυμο τραγουδακι
Φιλια.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ενα ανεκδοτο σκετη πραγματικοτητα


Ηδη βγηκαν τα πρωτα ανεκδοτα για το φαινομενο των Ζωνιανων.

Διαλεξα το καλυτερο, κατα τη γνωμη μου, απ'οσα ελαβα χτες με το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και σας το παρουσιαζω.


Αποκαλυπτηρια.

Κατεβασμα σεντονιου

Κοψιμο κορδελας


Et voilà!


Ενας Ζωνιανός είναι στο αεροδρόμιο και τον σταματούν στο τελωνείο.


- "Τι έχετε μέσα στην τσάντα σας;", ρωτάει ο τελωνειακός.

- "Κομπιουτεράκια...", απαντάει ο Ζωνιανός.

- "Κομπιουτεράκια; Μπορείτε να μου τα δείξετε;"

- "Αμέσως", λέει ο Ζωνιανός.


Ανοίγει ο τελωνειακός και μέσα βρίσκει όπλα, μαχαίρια, σφαίρες, χειροβομβίδες κλπ.


- "Αυτή η τσάντα είναι γεμάτη όπλα, κύριε!!!", του λέει.

Και ο Κρητικός: - "Στα Ζωνιανά με αυτά κάνουμε τους λογαριασμούς!"


Σωστος!
Υ.Γ. Το πιασατε το υπονοουμενο της αφισας; Εγω οχι ακομα...

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

υπογειες διαβασεις * υπεργεια περασματα


αγαπητοι συνταξιδιωτες,

ανοιξα τωρα τελευταια δυο νεες συραγγες μεσα στην μπλογκοπολη.

χαρη στην φρεσκια και δυναμωτικη λεμοναδα της una mama δε, τα σκαψιματα εγιναν πιο εντατικα και τα δωματια στα οποια βγαζουν οι συραγγες ειναι ετοιμα και σας περιμενουν να τα τιμησετε με την παρουσια σας.
δεν ξερω που οφειλεται αυτη η ακατασχετη επιθυμια μου να ανοιγω τρυπες. μαλλον μαρεσει να πηγαινω απο λουλουδακι σε λουλουδακι σαν την μελισσουλα ή απο πετρουλα σε πετρουλα διασχιζοντας ενα ποταμακι.
ετσι εφτιαξα ενα φανταστικο σπιτι με τεσσερα δωματια. το ενα στο αλλο οδηγει σαν τις ρωσικες κουκλες. ειναι γιατι μου αρεσει η ιδεα του δαιδαλικου αρχιτεκτονηματος, της λαβυρινθοδους κατασκευης.

καλημερα.
με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω το πρωτο δωματιο του σπιτιου. ειναι αυτο μεσα στο οποιο βρισκομαστε τωρα. πιο παλιο, ξεπροβαλει απο τη θαλασσα. σαν την γοργονα, μονο που εκεινο τυλιγει την ουρα του γυρω απο το χερι του και βαδιζει στη στερια με ποδια ανθρωπινα.

ακουμε μουσικες στο μωβ δωματιο και ζεσταινομαστε μπροστα στο τζακι του κοκκινου δωματιου.

το βραδυ αποκαμωμενοι χανομαστε στην αγκαλια του μαυρου δωματιου, εκει που φιγουραρουν σκιες στον τοιχο, την μορφη πιεροτων και αρλεκινων φερουσες.
απο αλλο υλικο φτιαγμενο το δωματιο τουτο.

ενα παραμυθι πριν τον υπνο.
καληνυχτα.

μετα τιμης,
ο blogoποντικας

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

το δωρο της una mama!


η καλη μου una mama μου προσφερε ενα κανατι λεμοναδα ολοφρεσκη κι ολοδροση για το παιχνιδι με το πανω σε ποια αντικειμενα θα θελαμε να δουμε γραμμενο το ονομα του blog μας - ή το ονομα μας εννιοτε αλλα να μην εκτεθουμε κιολας-
κι ετσι σημερα σερβιριζομαστε.
ωραιο ηχο κανουν τα παγακια καθως γλιστρανε απο το κανατι στο ποτηρι.
αντε στην υγεια μας!
ευχαριστω una mama!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

η μαρια-λεμονατη! και...






...η βαρκα της














...τα βιβλια της














...ο πινακας της








αφου καταφερα να ξεπερασω την αγνοια μου περι ηλεκτρονικων επεμβασεων, σας παρουσιαζω τα αντικειμενα πανω στα οποια θα μου αρεσε να φιγουραρει το ονομα μου. ξεκινησα απο το περισσοτερο στο λιγοτερο εφικτο.

μια βαρκα θα την παρω δεν μπορει που θα μου παει.

τωρα, να γραψω ενα βιβλιο φανταζει λιγουλακι δυσκολο. ξεκινησα ενα κεφαλαιο αμφιβολου λογοτεχνικης αξιας πριν δυο χρονια. με τους ρυθμους αυτους για να το συνεχισω και να το τελειωσω πρεπει να γινω μαθουσαλας...

αυτος ο πινακας του jean-léon gérôme φερει τον τιτλο 'jeunes grecs faisant battre des coqs' (μτφ. νεαροι ελληνες βαζουν τους κοκορες να τσακωνονται) και ειναι πολυαγαπημενος μου. δεν θα μπορουσα ποτε να τον ειχα φτιαξει γιατι πολυ απλα δεν μπορω να ζωγραφισω τιποτα παραπανω απο σπιτακια, βαρκουλες και δεντρακια.

ευχαριστω την una mama και τον island που μου εδωσαν την ευκαιρια να ζησω για λιγο το ονειρο μου.

κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ, καλπ, εεε, κλαπ, κλαπ...

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ceci n'est pas un video

κλικαρεις να ξεκινησει, σηκωνεσαι απο την καρεκλα και λικνιζεσαι μονη ή με αυτον που αγαπας. το καλυτερο δε, ειναι να γεμισεις την μπανιερα με αφρολουτρο και να φυσας φουσκες δεξια και αριστερα. μετα θα ερθει ενα συννεφακι να σε παρει. θα σε ανεβασει ψηλα και θα σε παει βολτα πανω απο λιβαδια, θαλασσες, βουνα, πολεις και χωρια. οποια στιγμη το θελησεις, με ενα σαλτο θα βρεθεις στην αγκαλια του ανεμου που θα σε προσγειωσει απαλα και παλι στη γη. τι λες;

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

εκκληση για βοηθεια

http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html

Ανασκοπηση, ευχη, γιορτη


ξανθια (καμμια σχεση αλλα ειναι φετιχ) αιθερια υπαρξη (οπως ακριβως το λεω) διασχιζει το διαδρομο με κατευθυνση προς το βημα.

ο ηχος των ψηλοτακουνων παπουτσιων της ηχει σαν παλιο ρολοι τοιχου, τικ τακ, τικ, τακ, και κανει το χρονο να κυλαει νωχελικα βαδιζοντας προς μια γλυκια προσμονη.

οι παρευρισκομενοι, μελη του τοπικου συλλογου γλυπτικης, ειναι ενα κοινο ανομοιογενες και γι'αυτο ακρως ενδιαφερον.

οικογενειαρχες, δημοσιοι υπαλληλοι και επιχειρηματιες, ανθρωποι που ασχολουνται με τη γη και τις τεχνες, εργενιδες εκτελεστες (πιο γνωστοι ως executives), θυματα της μοδας (fashion victims αν θελετε, ακουγεται πιο sic)

θα μιλησει για την μεχρι τωρα εμπειρια της ως μελος της ομαδας. θα πει οτι εχει μαθει πολλα απο αυτο το ατελειωτο παρτυ. οτι την εξιταρει η ζωη που υπαρχει εκει εξω και ζουζουνιζει σαν τις μελισσες στο μελισσι.

και πως τωρα πια οταν στριμωχνεται μαζι με αλλους συνταξιδιωτες σε ενα βαγονι τρενου δεν θα δυσανασχετει παρα μονο θα σκεφτεται πως ισως με καποιον απ΄αυτους που βρισκονται εκει διπλα της εχει βιωσει στιγμες ανεμελιας, εχει θαυμασει τα κειμενα τους, εχει σχεδον ακουσει τον γαργαρο τονο της φωνης τους οταν βλεπει να εχουν γραψει στην οθονη καλημερα.

η αφορμη για τις σκεψεις αυτες βρισκεται εδω, στη μεση της καλοκαιρινης διακοπης και τις ευχες για μια ευτυχισμενη υπολοιπη ζωη παρεα μαζι του, την ευχη για χρονια πολλα τον δεκαπενταυγουστο, τις δυο φωνουλες που ψαχνανε σημαδι ζωης, την αλλη φωνουλα που ηρθε απο αλλου.

ξεροκαταπιε, ηπιε μια γουλια νερο, χαμογελασε και κατεβηκε απο το βημα, τικ, τακ, τικ, τακ...

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

L'arbre de l'amour


L'amour est ravissant.
Il joue avec les ombres de l'âme et de la vie, mais parfois il fait un peu mal sur la peau de l'expérience.

Love is splendid. It plays with the shadows of the soul and life but occasionally it hurts on the skin of experience.

O ερωτας ειναι εκθαμβωτικος. Χαριεντιζεται με τις σκιες της ψυχης και της ζωης αλλα καμμια φορα λαβωνεται πανω στο δερμα της εμπειριας.

Π + Μ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

καλη εβδομαδα

καθε κατεργαρης στον παγκο του

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

εδω (το δικο μου) πολυτεχνειο

στην 4η δημοτικου ειχα μια δασκαλα η οποια με περρισιο ζηλο μας μιλαγε για τα γεγονοτα στο πολυτεχνειο. μαλιστα, δεν ηταν λιγες οι φορες που ειχαμε παει στην αιθουσα προβολων για να δουμε slides με τους φοιτητες να κολλανε προκυρηξεις στα τρολει ή να σκαρφαλωνουνε στα καγκελα αντικρυζοντας το τανκς εξω απο την πυλη.

στο παιδικο μου μυαλο οι διαστασεις των εικονων που εβλεπα μεγαλωναν σιγα-σιγα σε συνδυασμο με τα τραγουδια που μαθαιναμε και τη φωνη των φοιτητων.

'παλης ξεκινημα, νεοι αγωνες, οδηγοι της ελπιδας οι πρωτοι νεκροι' τραγουδουσαμε εμεις.
'εδω πολυτεχνειο, εδω πολυτεχνειο, σας μιλαει ο ραδιοφωνικος σταθμος των ελευθερων αγωνιζομενων φοιτητων, των ελευθερων αγωνιζομενων ελληνων' ακουγαμε τη φωνη των φοιτητων απο το τοτε να γινεται τωρα.

το παιδικο μου μυαλο ενθουσιαζε η πρωτοβουλια εκεινη του αγωνα για την λευτερια παραλληλα ομως με φοβιζαν τα τανκς, τα αιματα, τα δακρυγονα, οι τραυματιες, οι νεκροι.

καποια βραδυα ξαπλωμενη στο κρεβατι πριν κοιμηθω, ο ισκιος της βιβλιοθηκης φανταζε σαν το τανκς με τους προβολεις να στοχευουν...το μυαλο.

ηταν και η κασετα που ειχε η ξαδερφη μου στο σπιτι της με την μαγνητοφωνηση απ'οτι εξεπεμψε ο ραδιοφωνικος σταθμος του διημερου.

ηταν και η επισκεψη στο πολυτεχνειο πρωτα και επειτα στο αρχαιολογικο μουσειο στην εκτη δημοτικου. ειχε εκθεση με φωτογραφιες απο τοτε και με ειχε πιασει μια ανατριχιλα ανασκαλευοντας τις εικονες στο μυαλο μου που με πηγαιναν πισω σ'εκεινον τον νοεμβρη.

θυμαμαι φορουσα μια μπλε πλισε φουστα, ασπρο φουτερ και μπλε μοκασινια. τα ρουχα, γυρνοντας σπιτι, τα εβγαλα για πλυσιμο και τα παπουτσια δεν τα ξαναφορεσα ποτε.

ανατριχιλα.

και το βιβλιο που αγορασα στο λυκειο με τα γεγονοτα, εικονες και ποιηματα.
να μαθω, να νιωσω.

το εκοψα στη μεση. κρατησα τα ποιηματα. εδιωξα τα γεγονοτα και τις εικονες. τα γεγονοτα ειχαν κενα. οι εικονες σκληρες. γνωστες, οικιες αλλα σκληρες.

ανατριχιλα και δεος.

και τα ποιηματα τωρα πια δεν ξερω που ειναι.

ή μαλλον ξερω...

μεσα στο μυαλο.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

flash back memories


η τρελοφαντασμενη και η una mama (και οχι μονο) ζητησαν απ'οσους βρισκονται στο blogroll τους να μιλησουν για τις πιο σημαντικες ημερομηνιες της μεχρι τωρα ζωης τους. rollαροντας λοιπον κι εγω κατω στο blogroll επεσα πανω στο ονομα μου και ενιωσα χρεος μου αδιαμφισβητητο να μην χαλασω χατιρι στα κοριτσια.


Ιδου λοιπον οι ημερομηνιες που συγκλονισαν την maria-λεμονια:


- 15 μαιου 1976 αποφασισα να την κοπανησω απο τη ζεστη σπηλια μεσα στην οποια ξεφυτρωσα για να δω τι υπαρχει εκει εξω. βασικα, αφου διαλεξα χρωμα ματιων, μαλλιων, αναλογιες κτλπ. απο το δειγματολογιο, κατεληξα πως θα μου πηγαινε καλυτερα να ειμαι ταυρος και οχι διδυμος και ετσι εκανα εξοδο ενα μηνα και δυο μερες πριν το κανονικο.


- 14 ιουνιου 1987 μοστραριζα τις εξαισιες χορευτικες μου ικανοτητες στη σκηνη του θεατρου αλικη μαζι με ενα αξιολογο επιτελειο συγχορευτριων που οδηγησε το κοινο σε ενα ξεφρενο ξεσπασμα ζητοκραυγων και παλαμακιων.

ζησαμε συναισθηματα εντονης δοξας για καποια δευτερολεπτα οταν διαπιστωσαμε οτι το παραλληρημα χαρας ηταν απλετα χαρισμενο στους μπασκετμπολιστες της εθνικης ελλαδας που νικωντας την ρωσικη ομαδα κερδιζαν το χρυσο μεταλλιο και ανακηρυσσονταν πρωταθλητες ευρωπης.

κατοπιν, ο ψυχισμος μας υπεστην και δευτερο σοκ διαπιστωνοντας οτι το αρρεν κοινο κατεφυγε στην εισοδο του θεατρου καθ'ολη την διαρκεια της παραστασης αρτια εξοπλισμενο με φορητα κασετοφωνακια απ'οπου παρακολουθησε καθε λεπτο του αγωνα.


- 16 ιουνιου 2007 παντρευτηκα και νοικοκυρευτηκα!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Μουσικες διαδρομες ΙΙ


Ο Homer Simpson ελεγε οτι επρεπε να αφαιρεσει μια γνωση απο το κεφαλι του για να βαλει μια καινουργια λογω ελλειψης χωρου.

ετσι μαλλον θα σκεφτηκα κι εγω οταν εγκατελειψα τον πριγκηπα για να πεσω με τα μουτρα, ή μαλλον με τα αυτια, στο ελληνικο ροκ.

τοτε υπηρχαν ακομα τα βινυλια και το δισκαδικο της γειτονιας εκανε εγγραφες σε κασετες. προμηθευτικα λοιπον η καλη σου ολους τους δισκους του σιδηροπουλου σε κασετες και δωστου να γυρναει η ταινια μεσα στο κασετοφωνο για ωρες, μερες, μηνες, χρονο.

Μετα το χρονο αποφασισα να ακουσω και κατι ακομα σε ελληνικο ροκ οπως νικολα ασιμο. δωστου παλι γρουτσου, γρουτσου να κυλαει η κασετα στο κασετοφωνο.

κατεληξα να γνωριζω ολους τους στιχους των τραγουδιων των δυο τραγουδοποιων απεξω (και πολυ το χαρηκα!)

επαθα και ενα κολλημα με το 'παρτυ στον 13o οροφο' απο τις τρυπες αλλο πραμα.

επι τρεις μερες ημουνα στο δωματιο μου κλεισμενη και δωστου να γυρναει η βελονα στο βινυλιο (ναι αυτον τον δισκο δεν τον ειχα σε κασετα).

καθε πρωι προμηθευομουνα ενα κουτι σοκολατουχο γαλα και ενα κρουασαν με γεμιση σοκολατα και ετσι περνουσα τη μερα αποκομμενη απο αλλα εξωτερικα ερεθισματα και δωστου 13 οροφους πανω απο τη γη να ειμαστε ερωτευμενοι σχιζοφρενεις.

τι να πω; η λεξη εφηβεια μαλλον τα λεει ολα!




αφιερωμενο στην unlearn

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Mουσικες διαδρομες part I


Η ενασχοληση μου με τη μουσικη ξεκινησε καπου εκει στο γυμνασιο. Το The Wall των Pink Floyd θυμαμαι να ειναι το πρωτο ακουσμα που, γραμμενο σε κασσετα, εβαζα να παιζει και να ξαναπαιζει...


Hey! Teachers! Leave them kids alone!

All in all you're just another brick on the wall!


Αρχισα να αποκταω ψηγματα πολιτικης ευαισθησιας.


Το τραγουδι ομως που με εκανε να ανατριχιαζω ειναι το Hey you.

Χανομουν στην ατμοσφαιρα του και αιωρουμουν στο απεραντο κενο του με μια εκπληξη που εφτανε ακομη και μεχρι την απολυτη γλυκα.


Καπου εκει αρχισα να προμυθευομαι και τους δισκους του πριγκηπα. Εδω τα πραγματα σοβαρευουνε. Η υποθεση γινεται προσωπικη και ποτιζεται με εντονα συναισθηματα. Και επειδη η αγαπη ως γνωστον λεγεται οτι λιγο απεχει απο το μισος φροντισα εκει καπου στο λυκειο να ξεφορτωθω τους περισσοτερους δισκους του.


Και οταν το σκεφτομαι με πιανει αυτο το αναμεικτο συναισθημα της θυμολυπης. Σημερα εγινε ενα σημαντικο βημα να ξαναβαλω τον πριγκηπα στην καρδια μου και βαλθηκα να ψαχνω μανιωδως τις αγαπημενες μου μελωδιες στο διαδικτιο.


Το αποτελεσμα των προσπαθειων μου καμαρωνει εδω. Η αποθηκη της λεμονιας αποδεικνυεται για μια ακομα φορα θαυματουργη.
Come on baby, let's get funky!


Στην artou

Ανακουφιση


Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Τα αντι-ζωδια


Ελαβα χτες με chain letter τα παρακατω φοβερα και τρομερα και αποφασισα να τα μοιραστω μαζι σας για την πρωτοτυπια τους και μονο.

Συνηθως αποφευγω τη βια γιατι με πειραζει στο στομαχι αλλο εδω η επιθετικοτητα ειναι περασμενη μεσα απο το φιλτρο του χιουμορ που ολα τα γιατρευει.

Εξαλλου νομιζω οτι τα παρακατω γραφομενα μπορουν να λειτουργησουν και θεραπευτικα αγγιζοντας μαυρες σκοτεινες πλευρες μας και φερνοντας μας με αυτες αντιμετωπους.


Voilà!


Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.


Χαρακτηριστικά ζωδίων


Κριός 21/3 - 20/4

-ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ;-

Κατα βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί άνθρωποι και αυτό σημαίνειότι είστε κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν τον καταπιέσατε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστενα δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό γιά καποιον άλλον. Πάνω απο όλα ο εαυτούλης σας. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. Οταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά ειστε βλαμένοι απο γεννησιμιου σας.


Ταύρος 21/4 - 20/5

-ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ-

Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτο γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι'αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει νατο βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτες απο γεννησιμιου σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλει ευχαρίστηση μετά απο το σεξ που το κανετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Απο το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.


Δίδυμοι 21/5 - 21/6

-ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ-

Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι, μαλακοπίτουρες. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέριδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους.Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Απιστοι και ξερόλες.οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο σκορπιος είναι υποδιέστερός σας στην κακία. Οι περισσότεροι δίδυμοι είστε αδελφές και λεσβίες. Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.


Καρκίνος 22/6 - 22/7

-ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ-

Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι απο βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και απο το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας οταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρηματα που ξοδευετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντα ανυπόφορους.


Λέων 23/7 - 22/8

- ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-

Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύρρανοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνούνε. Γενικά είστε ευκολο θύμα αρκεί να σας κολακεψουνε. Ειστε σνόμπ,ψωνάρες και επιδειξιομανείς.


Παρθένος 24/8 - 22/9

-ΣΤΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΙ-

Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια . Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός απο τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα απο την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο Σπορ η πικρόχολη κριτική.


Ζυγός 23/9 - 22/10

-ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ-

Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.Ειστε ανίκανοι ν'αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον ειναι γιατι τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες ζυγοί γίνονται ευκολα πόρνες πολυτελείας και οι ανδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζωδιο.


Σκορπιός 23/10 - 22/11

-ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-

Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουνκαριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.


Τοξότης 23/11 - 21/12

-ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-

Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι μαλάκες. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας.


Αιγόκερως 22/12 - 19/1

- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ-

Είστε μεγαλομανείς και παρτάκιδες και πουλάτε και την ίδια την μάννα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στοχος σας μια καλη κοινωνικη θέση με οποιοδήποτε τιμημα. Σύνθημά σας ο θάνατός σου, η ζωή μου.


Υδροχόος 20/1 - 19/2

- ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ-

Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκεμεταλλέυεστε τους πάντες και εχετε πολλους φίλους γιατι δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι. Γενικά ειστε για δέσιμο.


Ιχθείς 20/2 - 20/3

- ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ-

Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε΄ανίκανοι..Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες και ύπουλες. Γεννημενοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε απο το αίμα του άλλου. Ζείτε στην κοσμάρα σας και καταντατε πρεζόνια και αλκοολικοί γιατί φοβαστε τα δύσκολα.Δεν χαλάτε χατήρια πείθοντας όλους οτι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας εχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε ολα αργότερα. Γεννημενοι χέστηδες.
Σημ. αμα κλικαρετε πανω στη φωτο θα μαθετε την ταυτοτητα του κιτρινου υγρου που βρισκεται μεσα στα ποτηρια...

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

και η απαντηση ειναι...

PURPLE RAIN φυσικα!



αφιερωμενο στο θηριακι που με τρελανε γιατι αγαπαω πολυ τραγουδι.
μου θυμιζει και μενα χρονια του γυμνασιου. απο τους πρωτους μου δισκους ηταν εκεινοι του πριγκηπα.
νιαρ!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

σαν πουλι που πετα...

...το ανθρωπινο σωμα,



χαρμα οφθαλμων.
εμφαση στα πρωτα εικοσι δευτερολεπτα και...
ετοιμοι για απογειωση;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ερωτικο


η μυρωδια του στα μαλλια μου ολη μερα με τρελενει.